gratior est solito post maxima nubila phoebus

sitter hos emelie nu. vi är helt nere så vi ska tröstäta tacos och lyssna på living in america, inget stoppar oss nu och mr vain. och så ska vi kolla på pippi pelikan också. snacka om att plåga sig själv genom att påminna sig om vilken underbar helg man haft. bäst bäst bäst.

fel o göra om det nästa helg?

Kategori: Allmänt

2011-03-05 @ 15:21:24, Kommentarer (0)


big problem

ännu en dag har gått i mitt tråkiga, patetiska och innehållslösa liv.. fan så värdelöst...... dagen började iaf med skola, sen drog jag mig hem till emelie. vi snackade såklart om linköpingsresan, kollade på bilder och videos och sånt därnt. fan vilken helg alltså, helt magisk! hängde lite på facebook och snacka ihop oss med grabbarna, verkar som att det inte bara är vi tjejer som längtar tillbaka! pratade om en reunion med the best of muskö iallafall. samla ihop gänget, äta god mat, dricka gott och bara köra musköstyle! låter ju helt fantastiskt :) annars så har jag o emelie vart och solat sen hem till mig en sväng. nu har vi nyss käkat och duschat och snart bege oss till malin där det vankas mys med mina absolut bästaste och underbaraste tjejer. fan så jag älskar mitt liv just nu! världens bästa människor runt omkring mig :D och snart blir det reunion, sen kubbtunering kanske och förhoppninsvis drar vi på fcif's volleyboll tunering i september också. vore ju guld de :D jaja, nu börjar det bli dags att sätta sig i bilen till mallan så nu ska jag väl återvända till mitt innehållslösa och ensamma liv då, PUSS

Kategori: Allmänt

2011-03-05 @ 15:21:09, Kommentarer (0)


fniss

men hur underbart var det inte att få träffa mina underbara flickor igår? dock saknades ju mer än hälften. men ändå, lite är bättre än inget! :) kunde inte riktigt slita mig så blev så att jag sov kvar hos malin inatt, riktigt mysigt! hihi. bästaste! ikväll blire träning, sen försöka somna i tid. får se hur det går, brukar ju vara finnas en viss som håller en vaken... ;)

Kategori: Allmänt

2011-03-05 @ 15:20:48, Kommentarer (0)


Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

2011-03-05 @ 15:16:06, Kommentarer (0)